13.3.2020 12:43
Vanha HyRi U15

Jää-Ahmat D1 2006 joukkuetiedote koronaviruksen aiheuttamista toimenpiteistä 13.3.2020

Suomen jääkiekkoliitto on eilen illalla päättänyt, että kaikkien jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Tämä tarkoittaa, että myös meidän joukkueemme osalta kauden sarjapelit on annetun päätöksen nojalla pelattu.

Linkki tiedotteeseen
https://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaa-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaan-maaottelut-peruttu

Seuran oman toiminnan päätöksen mukaan Hyvinkään Jää-Ahmojen jääkiekon toiminta keskeytetään toistaiseksi. Harjoituksia tai muita kokoontumisia ei järjestetä. Päätös astuu voimaan välittömästi.
MyClubista poistetaan viikonlopun aikana aiheettomat tapahtumat ja avaamme uudet tapahtumat, kun saamme luvan aloittaa toiminnan uudestaan.

Tilanne tiedotus tapahtuu MyClubin kautta.

Vallitsevan tilanteen johdosto myös Turku-Turnaus on peruttu, minkä mukaiset peruutustoimet järjestelyiden, majoitusten ja kuljetusten on aloitettu toimestamme välittömästi.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa oleellisesti myös joukkueen taloudelliseen tilanteeseen, tullaan maaliskuuta koskeva kausimaksu 77€ perumaan. Ne ketkä ovat jo maksun ehtineet maksaa, tehdään heille rahan palautus.

Tiedotan asiaan lisää heti kun saamme lisäinfoa valitsevasta tilanteesta.