12.9.2022 12:28
Jää-Ahmat Kiekkokoulu (2022-2023)

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Tervetuloa Hyvinkään Jää-Ahmojen Leijona-kiekkokouluun!

 

Aloitamme kauden 22-23 tämän viikon lauantaina 17.9. Hyvinkään jäähallilla. Hyvinkään jäähalli sijaitsee Paavolan kaupunginosassa, osoite Vaiveronkatu 70. Kulku jäähalliin tapahtuu pelaajille ja toimihenkilöille suunnatusta ovista, jotka sijaitsevat curling-hallin puoleisessa päädyssä.

 

Aikataulu ensimmäisellä kerralla

klo. 9.00-9.45 2017 syntyneet ja nuoremmat (paikalle ilmoittautumiseen 8.30 alkaen)

klo. 9.45-10.30 2016 syntyneet ja vanhemmat (paikalle ilmoittautumiseen 9.00 alkaen)

 

Aikataulu jatkossa lauantaisin

klo. 9.00-9.45 2017 syntyneet ja nuoremmat

klo. 9.45-10.30 2016 syntyneet ja vanhemmat

 

Tiedotamme erikseen, jos kauden aikana tulee poikkeuksia aikatauluihin tai muihin kiekkokouluun liittyviin asioihin.


Toivomme, että tulisitte paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdimme ottaa osallistujien ilmoittautumiset jäähallin ala-aulassa sekä lapsi ehtii jäälle ennen kuin käynnistämme toiminnan. Jaamme ilmoittautumisen yhteydessä harjoituspaidat, jotka kiekkokoululainen saa omaksi. Ohjaamme pukuhuoneisiin, jossa vanhemmat voivat auttaa lasta pukemaan varusteet päälle ennen jäälle menoa. Aluksi varusteiksi riittävät luistimet, kasvosuojuksellinen kypärä ja kaulasuoja sekä maila. Muutkin jääkiekkovarusteet kannattaa toki ottaa mukaan ja pukea harjoituksiin. Jos ei jääkiekkohanskoja ole, tulee olla lapaset tai vastaavanlaiset käsineet.


Seura hankkii vakuutuksen kiekkokouluun ilmoittautuneille. Vakuutuksen hankkimista varten tarvitaan nimi, osoite, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite sekä vakuutettavan henkilötunnus. Siksi on tärkeää, että nämä tiedot ovat huolellisesti täytetty MyClubiin ilmoittautumisen yhteydessä.


Kiekkokoulu pidetään kilpahallin puolella. Vanhemmat voivat seurata kiekkokoulua katsomossa tai kahviossa. Toivomme, että vaihtoaitiot jäisivät vanhemmilta täyttämättä, jotta lapset pystyisivät keskittymään paremmin kiekkokoulun kulkuun. Jäällä harjoittelemme jääkiekon saloja pitkälti erilaisten leikkien, pelien ja ratojen muodossa.


Kiekkokoululaisen luistimet kannattaa teroituttaa ennen ensimmäistä kiekkokoulukertaa. Teroituksia suorittaa mm. Team Sportia Riihimäki, josta saa opastusta myös varustehankinnoista.

Jos herää kysymyksiä niin minulle voi ne kohdistaa. Lisäksi vielä, jos vanhemmista löytyy innokkaita ohjaajia mukaan jäätoimintaan, minuun voi olla yhteydessä.

 Nähdään jäähallilla!


Kiekkokouluterveisin,

Tuukka Räihä
HYRI-yhteisön taitovalmentaja
tuukka.raiha@kiekko-nikkarit.fi